Menu
Sidste debatindlæg

Velkommen til HEI-tennis 2016

Årets tennisklub 2011

Årets tennisklub 2011

Nyheder >> Seneste

Vi er af Dansk Tennis Forbund blevet udnævnt til årets tennisklub 2011

More...
Tennisskole 2015

Tennisskole 2015

Tennisskole, uge 27 2015

More...
Tennisskole 2015

Tennisskole 2015

Tennisskole, uge 27 2015

More...
Tennisskole 2015

Tennisskole 2015

Tennisskole, uge 27 2015

More...
Tennisskole 2015

Tennisskole 2015

Tennisskole, uge 27 2015

More...
Tennisskole 2015

Tennisskole 2015

Tennisskole, uge 27 2015

More...
JTU: finaledag i JM 2015

JTU: finaledag i JM 2015

JTU afholdt finaledag i JM hos os den 6. juni 2015

More...
JTU: finaledag i JM 2015

JTU: finaledag i JM 2015

JTU afholdt finaledag i JM hos os den 6. juni 2015

More...
JTU: finaledag i JM 2015

JTU: finaledag i JM 2015

JTU afholdt finaledag i JM hos os den 6. juni 2015

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

DM FOR DANSKE TENNIS VETERANER UDENDØRS 2016

DM for Danske Tennis Veteraner i HEI-Tennis

 Kære alle.

 I den sidste uge af skolernes sommerferie, hvor vi ellers plejer at have vores anden tennisskole, er vi i år i stedet Værtsklub for DM for Danske Tennis Veteraner fra på søndag den 3l. juli til og med lørdag, den 6. august, og vores baner vil være optaget fra kl. 10 – 21  alle dage,  undtagen tirsdag, hvor det kun er til kl. 18!

Vi beklager, at vi ikke tidligere har sendt seperat mail ud til vores medlemmer angående dette, men det har været annonceret i vores HEI-Tennisblad samt på hjemmesiden, så håber, at I bærer over med os, da der har været rigtigt meget at se til i tennisklubben og med vort byggeri såvel praktisk som papirmæssigt!

Der kommer mange mennesker (170 i løbet af de 7 dage) på anlægget, som vi gør rigtigt flot på onsdag på vores arbejdsdag. Flemming bygger udendørs terrasse på livet løs for at få så meget som muligt færdigt, og vores udestue kan vist ikke være flottere!

Gitte Skov står for forplejningen til DM, og vi får fadølsanlæg med to slags øl, en lys og en mørk,  som Leif Andersen leverer. Der er vine fra Hagelquist Vine, vores sædvanlige leverandør til vinsmagninger m.m.,  vand og kaffe, som kan købes, så vi håber, at vores medlemmer vil komme og se nogle flotte kampe og hygge sig med gæsterne og være med til at gøre DM´ til en god oplevelse for alle og fastholde HEI-Tennis´ gode ry i hele TennisDanmark!

 Gitte og Kaja har organiseret hjælpere til forplejningen, og der er tidligere sendt separat mail ud om dette, og heldigvis har mange meldt sig, så servicen vil være i top, og vi kan tjene gode penge til klubben på dette store arrangement, så vi kan få overskud på HEI-Tennis´ konto i 2016 også!

 Jan fra InSport og Jørn Harder fra HEAD kommer og opstiller boder, så der bliver også mulighed for at købe tennisudstyr!

 Tirsdag aften, den 2. august kl. 19 er der en ”Get together aften”, og den er først og fremmest for vores gæster udefra, og vi servicerer.  Vi regner med 60-80  gæster,  men skulle der blive plads til at invitere nogle af vores egne medlemmer med, vil vi sende separat mail ud om det, når vi om et par dage kender det endelige antal gæster. 

Vi har fået MobilePay i HEI-Tennis,  og nummeret er 22114207 som en god service til såvel gæster som vores egne medlemmer! 

Vi håber, at alle vil støtte op om det store arrangement og initiativ og være stolte over, at vi i HEI-Tennis tør kaste os ud i et sådant arrangement, som undertegnede sagde ja til for ca. 4 år siden til et DM på Sjælland! 

På linket: www.dansketennisveteraner.dk kan man se: Spilleprogram og dagsprogram for DM. 

Mange hilsener

Ann Hansen

Formand

2016-07-25

 

 

 

 

 

 

 

Senest opdateret (Tirsdag, 26. Juli 2016 19:54)

 

Arbejdsdag i HEI onsdag, den 27. juli kl. 9 - 13

ARBEJDSDAG I TENNISKLUBBEN

ONSDAG, DEN 27. JULI KL. 9 - 13

 

Kære alle.

Der kommer spillere fra hele Danmark til DM for Danske Tennis Veteraner i uge 31, så vi vil vi gerne præsentere vort anlæg så flot som muligt, så derfor inviterer vi til arbejdsdag og afslutter med en god frokost.

Vi håber, at mange vil komme, og I må gerne have arbejdshandsker med!

Bed & Breakfast:

Flere spillere fra Sjælland har spurgt, om der var mulighed for at bo privat hos nogle i vores område, så derfor vil vi gerne høre, om der er nogle, der har et ledigt værelse, som de vil leje ud til rimelige penge!

Det kan være lige fra én overnatning til 4 – 5, men det afhænger af de enkeltes behov, og gæsterne medbringer gerne selv sengetøj og håndklæder. Desuden er de mest oppe på tennisanlægget for at spille og hygge sig med dem, som er der!

Det er selvfølgelig fint, hvis der også kan tilbydes morgenmad, men ellers kan den indtages i tennisklubben, hvor Birgitte Skov står for forplejningen.

Skulle nogle ønske at lære nogle sympatiske tennisspillere fra Sjælland nærmere at kende og kan tilbyde dem logi, bedes I venligst sende besked til undertegnede – enten pr. mail eller mobil!

På linket: dansketennisveteraner.dk kan man se, hvem der deltager i DM for Danske Tennis Veteraner,  og man kan læse mere om Danske Tennis Veteraner og får måske selv lyst til at blive medlem. Det er billigt og giver masser af muligheder for at deltage i stævner i hele Danmark m.m.

På bestyrelsens vegne

Ann Hansen

Mobil: 25336068

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

2016.07.17

Senest opdateret (Mandag, 18. Juli 2016 16:53)

 

Klubfest 2016

Klubfest og Indvielse af nyt Klubhus

Kom til et brag af en fest

LØRDAG d. 20. AUGUST 2016 kl. 17

Aftenen byder på

  • Lækkert mad, 
  • underholdning, 
  • latterkrampe 
  • og ikke mindst helt fantastisk levende musik af Lasse.

Alt dette for 225 kr

Tilmelding og betaling over nettet (Tilmelding her).

 

Ps. Der medbringes godt humør og drikkevarer til eget forbrug

Vi ses!

Festudvalget

v. Karen Sindberg

Senest opdateret (Torsdag, 14. Juli 2016 14:48)

 

DM for Danske Tennis Veteraner i HEI i uge 31

 

Danske Tennis Veteraners mesterskaber 2016

30. juli - 6. august i Hjortshøj-Egå

 

I et samarbejde mellem Danske Tennis Veteraner og Hjortshøj-Egå Tennisklub bydes alle tennis-veteraner velkommen uge 31 - læs mere herom på Danske Tennis Veteraners hjemmeside (www.dansketennisveteraner.com). Der er rækker fra 35+ til 80+.

 

Sidste frist for tilmelding er søndag den 3. juli

Tilmelding til turneringerne foregår på DTV’s hjemmeside via Mit DTV (også for ikke-DTV-medlemmer)

 

InSport med TrackMan og ketsjere plus Virklund Bryghus

 

Kære alle

InSport har lejet en TrackMan i en uge, og de har tilbudt at komme til HEI-Tennis nu på mandag, den 13.  juni kl. 18 – 21 og give vores medlemmer mulighed for at få analyseret deres slag samt afprøve forskellige tennisketsjere, som de også har med.

InSport har allieret sig med Virklund Bryghus, som kommer og tilbyder ølsmagning, og alt dette er gratis!
Vi vil så til gengæld bidrage med at servere en grillpølse med brød, som dog koster 20 kr.

Vi håber, at rigtigt mange har lyst til at komme forbi på mandag, og man kan sagtens deltage i mandags-mix også, da det tager tid at få den enkelte igennem en prøvetest med TrackMan. Centercourt – bane 5 er reserveret til TrackMan, og de øvrige baner er til mandags-mix.

TrackMan er en lille radar og en dansk opfindelse fra 2005. Den blev udviklet til golfsporten og har været i brug siden 2006 på alverdens golfbaner, men den er ligeså velegnet til tennissporten, og det får vi så glæde af nu på mandag!

Mange hilsener
På bestyrelsens vegne
Ann Hansen

2016.06.11


 

Senest opdateret (Søndag, 12. juni 2016 21:15)

 
Webstedsoversigt